[ ]
So Here We Go







✿ LINK 1
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

New :3 ON Friday, November 22, 2013 AT 6:17 PM

Assalammualaikum and heyyo :3 . sofia baru di blog ni. Actually dah lama dah tapi semuanya lupa password. Hampir 10 blog kot sofia buat tapi semuanya lupa pass. People nowadays kan kuat lupa hihi. Skin ni sofia kutip dari blogskins *malas gila nak edit*. sofia kan terkenal dengan pemalasnya :)))) tambah lagi sekarang dah cuti sekolah lagi teruk. Tidur pukul 5 pagi lebih sebab tak boleh tidur. Cemanalah sekolah nanti T.T. Dahlah tahun depan UPSR Tahun 6. Haihhhh, wish me luck k. Takut lah. Soalan tahun 4 je dah nak hampir terlupa tahun 5 pun sama padahal tahun ni sofia tahun 5. Cuti ni kena study je T.T . Seksa rasanya huaaaaaa. Sebab mak sofia suruh masuk Tun Fatimah dekat Johor. Tengok result sekarang je tak yakin aduyaiii. Wish me luck lah eh. *takut. Cakap pasal tahun depan UPSR dalam kepala otak sofia sekarang ni is NEW STUFF. Maklumlah setiap tahun kena  bertukar style. Lagi dah remaja barang kena lagi comel macam atas tu. fksdfjksljdkjsfjslfjsdlhfshf. Kan bagus kalau sofia ada barang macam tu but taknaklah kotak pensel dia. Comel but leceh, dia besar then kalau jatuh rasanya macam BOOM nak meletup pun ada. Baru bulan November dah berangan -.- haihhhh. Nak kasut baru,baju baru, nail polish pun kena baru. Ehe, kekadang jelah pakai lepastu buang balik sebab bosan dekat rumah. Sekali sekala jadi mat salleh jap *perasan*. Klah byeeee.Assalammualaikum. Sorilah kalau post ni bosan gila nak mampus. Maklumlah new dalam bidang blogging ni :3//padahal dah sampai 10 blog// ehe.byeee :*

0 CHEONSA